Zobrazit podle typu:
Zobrazit podle času:

Fara v Malenicích

Charita Malenice využívá pro své akce rekonstruované malenické fary.

Více informací o této budově, o probíhajících programech naleznete na této internetové stránce:

Podzimní šatník

11. a 12. 10. proběhl v sále malenické fary tradiční sběr použitého ošacení. Lidé mohli věci nejen přinést, ale také si tu vybrat to, co by jim naopak mohlo posloužit. Po skončení akce bylo vše zabaleno. O odvoz a další zpracování se postará Diakonie Broumov.

Záměry Tříkrálové sbírky v lednu 2016 na jihu Čech

Každá charita, příp. farnost, která v daném místě organizuje Tříkrálovou sbírku, si může zvolit účel, na který peníze ze sbírky využije. Jednotlivé záměry sbírky na jihu Čech za Charity a farnosti naleznete zde.

Druhý ročník charitativní akce

AuTuMn NiGhT Katovice 8. 11. 2014. Výtěžek bude věnován Domu klidného stáří sv. Anny Sousedovice

plakát_Katovice 8.11.2014.jpg

Prezentace DKS k 8. 11.2014.ppt

Ocenění pečovatelské služby

9. října byla pečovatelská služba Farní charity Pacov na VI.
výročním kongresu poskytova-
telů sociálních služeb ČR oceněna certifikátem Značka kvality v sociálních službách.

Rekonstrukce malenické fary

O víkendu 25. - 27. července 2014 proběhlo v Malenicích mnoho kulturních akcí - divadlo, taneční zábava, odpoledne s hudbou. Ale především slavnostní otevření malenické fary po rekonstrukci. Naše Charita byla propagačním partnerem tohoto projektu. Těšíme se, že budeme moci i my využívat krásných nových prostor zvlášť pro naše tradiční setkání se seniory.

Projekt Fara 2016

Benefiční koncert Štěpána Raka v sobotu 10. května v Č. Budějovicích

Virtuózní kytarista Štěpán Rak zahraje 10. 5. 2014 od 18.00 v českobudějovickém klubu Horká vana Česká 7). Vstupné z představení bude věnováno na podporu dětí z oblastí postižených havárií v Černobylu. Více informací zde.

Tříkrálová sbírka 2014

Tříkrálová sbírka 2014 11. 1 2014 dopoledne proběhne tradiční tříkrálová sbírka v Malenicích a přilehlých obcích. Skupinky" tří králů" budou vyzpěvovat a vinšovat štěstí, zdraví. Všem občanům děkujeme za vlídné přivítání koledníků a za darované příspěvky. Charita Malenice

„Hluboká česko-německá spolupráce" obětem povodní pokračuje

Tobias Nölke, vyslanec Charity Německo, zavítal koncem listopadu do České republiky, aby se přesvědčil, jak probíhá pomoc obětem letošních povodní, na kterou Němci štědře připspěli. Rozhovor v německém jazyce, který pan Nölke poskytl stanici Radio Prag, naleznete zde.

VÁCLAVSKÁ POUŤ NA HŮRCE

TRADIČNÍ VÁCLAVSKÁ POUŤ NA HŮRCE

DEN CHARITY

Srdečně zveme na Václavskou pouť na Hůrce, která se bude konat v sobotu 28. 9. 2013.
Mše svatá je od 11.00