Informace z let: 2013, 2012 , 2011, 2010

Galerie

Tříkrálové sbírky

Centrální informace o sbírce v celé ČR

Klip Tříkrálové sbírky, spot a origami

Výsledky Tříkrálové sbírky 2018

Letošní sbírka má skvělý výsledek.

Tříkrálové koledníky můžete potkat ještě o tomto víkendu, výsledky slibují rekord

V neděli 14. ledna naposledy vyjdou do ulic koledníci letošní Tříkrálové sbírky, po tomto datu je již nepotkáte. Do celostátní sbírky organizované Charitou Česká republika, jejíž výtěžek je určen zejména na pomoc seniorům, lidem bez domova, matkám s dětmi v tísni nebo rodinám v tíživé situaci, je však možné přispívat celoročně. Na většině míst se teď sčítají vykoledované peníze. Výsledek sbírky pravděpodobně překoná loňský rekord.

Výsledky TKS 2018 jsou již známy

218 679,- Kč je výsledek letošní sbírky v Kamenici n. L. a okolí a upřímně, opravdu jsme ho nečekali. Máme velkou radost, že lidé byli opět velmi štědří a ke koledníkům vstřícní. Úplně poprvé se koledníci dostali i do obcí Vlkosovice, Dobešov a Žďár. Děkujeme všem za příspěvky a za pomoc.

výsledky podle obcí

graf vývoje TKS 2001-2018

Králové z Kamenice n. L. na Tříkrálovém koncertě v Brně

Skupina králů a jejich doprovodu z Kamenice n. L. se poprvé zúčstnila Tříkrálového koncertu v Brně, který přenášela ČT1 v neděli 7. ledna v přímém přenosu.

koncertfotogalerie

V Kamenici n. Lipou a okolí je dokoledováno

IMG_7868V Kamenici n. Lipou a okolí proběhla tradiční Tříkrálová sbírka v sobotu 6. ledna a zdá se, že byla úspěšná a radostná zároveň.

fotogalerie

Tříkrálový koncert z Brna vysílala v přímém přenosu Česká televize

Hlavní doprovodnou akcí Tříkrálové sbírky je Tříkrálový koncert v Městském divadle Brno. Koncert je tradičním poděkováním koledníkům, partnerům i všem dárcům a příznivcům. Koncert byl odvysílán v přímém přenosu na programu ČT 1 v neděli 7. ledna 2018 od 18 hodin.

Žehnání koledníkům a příjezd tří králů do ČB

Ve čtvrtek 4. 1. dorazili do Č. Budějovic tří králové na koních. Koledníkům Tříkrálové sbírky pak požehnal otec biskup Mons. Vlastimil Kročil.

Tříkrálová sbírka 2018

Naše domovy opět navštíví tři králové.

V lednu startuje Tříkrálová sbírka. Do ulic vyrážejí tisíce koledníků

Tříkrálové foto Martina Chvojková, Choteč.

Hned první lednový den vyrážejí do ulic koledníci Tříkrálové sbírky. Lidem popřejí šťastný nový rok, zazpívají koledu, věnují drobný dárek a poprosí o příspěvek do zapečetěné pokladničky s logem Charity Česká republika. V roce 2017 se vydalo koledovat více než šedesát tisíc dobrovolníků a od dárců získali na pomoc lidem v nouzi přes sto milionů korun. V roce 2018 se sbírka koná již poosmnácté. Její výtěžek je tradičně určen na pomoc seniorům, lidem bez domova, matkám s dětmi v tísni nebo rodinám v tíživé situaci

Tříkrálová sbírka vyhlašuje soutěž!

Trikralova fotosoutez

Výtěžek Tříkrálové sbírky je dávno sečten a nyní putuje do regionů, kde jej vykoledovaly skupinky dobrovolníků. Nakoupila vaše Charita z tříkrálových peněz obědy sociálně potřebným dětem? Pořídila auto nebo novou střechu domu s pečovatelskou službou? Byli jste svědky přímé pomoci? Právě pro vás je tu Tříkrálová fotosoutěž.