Pavla: Konečně mám zastání a ochranu pro sebe i dceru

Když j manžel fyzicky napadl, neměla se na koho obrátit. Sama totiž vyrostla rodinou opuštěná, v dětském domově. V azylovém domě tak našla nejen dočasný domov pro sebe a dcerku, ale taky bezpečí.

Paní Jana: Povodeň beru jako nový začátek

Velká voda jí poničila čerstvě koupený domek, kam zrovna stěhováci přivezli nábytek a který ještě nestihla pojistit. Díky Charitě a Tříkrálové sbírce má teď aspoň to nejnutnější a je odhodlaná se nevzdávat.

Žanetka: Navzdory těžké nemoci touží po vzdělání

Po narození vážila jen 1,7 kg a doktoři jí nedávali velké šance. Díky velké bojovnosti, odvaze rodiny a také dárcům z Česka je dnes tato čečenská holčička veselá, učí se číst i počítat a hraje si s kamarády.

Výsledky soutěže o nejlepší Tříkrálovou fotku v českobudějovické diecézi 2013

Soutěž o nejlepší fotografii z koledování, koledníků při Tříkrálové sbírce 2013 byla vyhodnocena při setkání koordinátorů Tříkrálové sbírky 2013 dne 21. 2. 2013, kde byla vyhodnocena celá organizace tříkrálové sbírky.

Tříkrálová sbírka hlásí rekord: 76,97milionů Kč

Sčítání celostatních výsledků Tříkrálové sbírky 2013 dospělo do finále. Dárci přispěli částkou o 1,7 milionu Kč vyšší než vloni. Výnos sbírky je tak nejvyšší v její dosavadní třináctileté historii. Získané prostředky podpoří desítky charitních projektů v ČR, část pomůže i v zahraničí.

Tříkrálová sbírka v českobudějovické diecézi skončila

Tisková zpráva Diecézní charity České Budějovice

V pořadí již třináctá Tříkrálová sbírka v českobudějovické diecézi skončila úspěšně. Výtěžek sbírky je 4.025.130,- Kč což je o 154 624, - Kč více než v loňském  roce.  Bylo 51 zaevidovaných míst, kde koledníci koledovali na podporu sociálních projektů a humanitární pomoci jak v našem kraji, tak i v zahraničí.

Tříkráloví koledníci zavítali do Senátu

Koledníci charitní Tříkrálové sbírky 2013 se 22. ledna objevili na veřejnosti výjimečně ještě jednou, aby zavítali do Senátu PČR. Slavnostní snídaně s koledníky se zúčastnili čelní představitelé politické a duchovní reprezentace českého státu.

Ukončení Tříkrálové sbírky 2013

Koledníci letos chodili většinou v dešti.....

Poděkování ředitele Charity ČR

Všem dobrovolníkům a dárcům Tříkrálové sbírky 2013 děkujeme, že nám pomáhají pomáhat.

Tříkrálová sbírka hlásí první výsledky

Letošní Tříkrálová sbírka postupně vstupuje do další fáze. Po koledě je nutné zapečetěné pokladničky úředně otevřít, vykoledované peníze spočítat a odeslat na centrální sbírkové konto. Zatím bylo sečteno více než 26 milionů korun.