Zobrazit podle typu:
Zobrazit podle času:

Fara v Malenicích

Charita Malenice využívá pro své akce rekonstruované malenické fary.

Více informací o této budově, o probíhajících programech naleznete na této internetové stránce:

Podzimní šatník

11. a 12. 10. proběhl v sále malenické fary tradiční sběr použitého ošacení. Lidé mohli věci nejen přinést, ale také si tu vybrat to, co by jim naopak mohlo posloužit. Po skončení akce bylo vše zabaleno. O odvoz a další zpracování se postará Diakonie Broumov.

Druhý ročník charitativní akce

AuTuMn NiGhT Katovice 8. 11. 2014. Výtěžek bude věnován Domu klidného stáří sv. Anny Sousedovice

plakát_Katovice 8.11.2014.jpg

Prezentace DKS k 8. 11.2014.ppt

Ocenění pečovatelské služby

9. října byla pečovatelská služba Farní charity Pacov na VI.
výročním kongresu poskytova-
telů sociálních služeb ČR oceněna certifikátem Značka kvality v sociálních službách.

Rekonstrukce malenické fary

O víkendu 25. - 27. července 2014 proběhlo v Malenicích mnoho kulturních akcí - divadlo, taneční zábava, odpoledne s hudbou. Ale především slavnostní otevření malenické fary po rekonstrukci. Naše Charita byla propagačním partnerem tohoto projektu. Těšíme se, že budeme moci i my využívat krásných nových prostor zvlášť pro naše tradiční setkání se seniory.

Projekt Fara 2016

Tříkrálová sbírka 2014

Tříkrálová sbírka 2014 11. 1 2014 dopoledne proběhne tradiční tříkrálová sbírka v Malenicích a přilehlých obcích. Skupinky" tří králů" budou vyzpěvovat a vinšovat štěstí, zdraví. Všem občanům děkujeme za vlídné přivítání koledníků a za darované příspěvky. Charita Malenice

„Hluboká česko-německá spolupráce" obětem povodní pokračuje

Tobias Nölke, vyslanec Charity Německo, zavítal koncem listopadu do České republiky, aby se přesvědčil, jak probíhá pomoc obětem letošních povodní, na kterou Němci štědře připspěli. Rozhovor v německém jazyce, který pan Nölke poskytl stanici Radio Prag, naleznete zde.

VÁCLAVSKÁ POUŤ NA HŮRCE

TRADIČNÍ VÁCLAVSKÁ POUŤ NA HŮRCE

DEN CHARITY

Srdečně zveme na Václavskou pouť na Hůrce, která se bude konat v sobotu 28. 9. 2013.
Mše svatá je od 11.00

Dvacet minut Radiožurnálu s ředitelem Charity ČR

Bezdomovectvím je u nás ohroženo na sto tisíc lidí. Ministerstvo práce a sociálních věci představilo poprvé koncepci prevence a řešení této problematiky. Jak se k ní staví Charita ČR? A jak se člověk dostane "na ulici" a proč je tak těžké vrátit se zpět do běžného života? Na to odpovídal ředitel Charity ČR Lukáš Curylo. Přehrajte si záznam rozhovoru.

Sběr použitého šatstva

21. 9. 2013 od 9.00 so 11.30 a do 14.00 do 16.00 pořádáme tradiční "šatník" v malenické tělocvičně ZŠ.